Clouddiensten

Innoveren zonder gedoe? Start met de cloud!


In de versnelling naar ‘everything-as-a-service’ zetten steeds meer organisaties de stap naar de cloud. Clouddiensten met een pay-per-use-model banen de weg naar maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie, beschikbaarheid en eenvoud. Zo ligt u niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

HYBRID IT

Kiezen hoeft niet meer!

Groeit uw bedrijf als kool en heeft u meer licenties, applicaties of opslag nodig, maar wilt u ook uw gevoelige gegevens binnen uw muren houden? Hybrid IT combineert de betrouwbaarheid van on-premise met de flexibiliteit van de cloud.

PRIVATE CLOUD

Safety first

Uw vertrouwelijke data en patenten zijn goud waard. Met private cloud houdt u ze veilig terwijl u profiteert van de voordelen van de cloud.

Infrastructure as a service small

Maximale kostenefficiëntie met ‘pay-per-use-IT’

Uw IT-professionals staan onder een steeds hogere druk om tegen lagere kosten betere prestaties te leveren. HPE Greenlake biedt een infrastructuuroplossing op maat met de maximale flexibiliteit en kostenefficiëntie die uw organisatie nodig heeft om te innoveren.

DIENSTEN

Door het nieuwe werken stijgt de vraag naar veilige toegang tot uw data en applicaties: anytime, anywhere. Tegelijkertijd moet u kunnen garanderen dat uw apps zo snel mogelijk up and running zijn na een calamiteit.

MICROSOFT 365

Samen slimmer en mobieler werken.

BACK-UP AS A SERVICE (BaaS)

Altijd supersnel gegevensherstel

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht