Four IT Online Werkplek

Four IT online werkplek

Four IT Online Werkplek

Voor een vast bedrag per maand biedt Four IT uw organisatie de zekerheid van een flexibele en veilige werkplekomgeving.
De cloudgebaseerde werkplek van Four IT is standaard uitgerust met Office 2013, Adobe Acrobat Reader en Internet Explorer, maar kan ook worden uitgebreid met uw eigen bedrijfsapplicaties. De applicaties en desktops worden gehost in het datacentrum van Four IT in Nederland.

Toegang op elk apparaat

Met de online werkplek van Four IT kunnen gebruikers overal ter wereld en op elk apparaat toegang krijgen tot hun desktop via internet.  De online werkplek biedt u flexibiliteit, of u nu op kantoor, thuis, onderweg of op vakantie bent. Altijd en overal kunt u beschikken over al uw informatie. De toegang tot de werkplek is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord en optioneel met een token.

Flexibel en overzichtelijk

De Four IT online werkplek biedt u de mogelijkheid om per maand aan te geven hoeveel werkplekken u wilt gebruiken. Daarvoor betaalt u een vast bedrag. Dat zorgt ervoor dat u precies weet wat uw IT-kosten zijn.

Volledig beheerd

U krijgt de beschikking over een volledig beheerde werkplek inclusief helpdesk, onderhoud en updates. Met de online werkplek van Four IT hoeft u zich geen zorgen meer te maken over storingen, onverwachte kosten of andere vervelende verrassingen.