Infrastructure as a service

Infrastructure as a service

Infrastructure as a service

Four IT online bedrijfsomgeving (IT-Infrastructuur)

Het is niet meer nodig om uw ICT-omgeving zelf te kopen, in te richten en te beheren.
Er is een ideale oplossing voor elke organisatie

Ondernemen is innovatief inspelen op veranderingen en ondertussen kwalitatieve producten en oplossingen kunnen leveren. Daarnaast moet u natuurlijk de juiste klanten vinden en behouden. Uw ICT-omgeving moet daarom makkelijk aan te passen zijn. En u wilt ook niet vastzitten aan hoge (investerings)kosten. Het liefst zou u gewoon willen afnemen wat u nodig heeft, zonder dat zich zorgen hoeft te maken over allerlei ingewikkelde zaken die u alleen maar afleiden van uw kernactiviteiten. Daarom biedt Four IT een online bedrijfsomgeving. Dit is een ICT-bedrijfsomgeving waarbij u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Wanneer uw behoefte verandert, past u de online bedrijfsomgeving gewoon aan, zonder lastige regeltjes en langetermijnverplichtingen. Dat stelt u in staat om uw producten snel op de markt te brengen, om innovatief te zijn en om de kwaliteit te leveren waar uw klanten om vragen.

Bij de Four IT online bedrijfsomgeving beschikt u over een zogenaamde Infrastructure as a Service (IaaS). Dit betekent dat u alleen de rekenkracht en geheugen-, opslag- en netwerkcapaciteit afneemt waar uw organisatie behoefte aan heeft. U kunt naar believen bedrijfsapplicaties installeren, uw bedrijfsgegevens opslaan en zelfs uw website(s) laten draaien. Wanneer u openstaat voor het upgraden van uw apparatuur, heeft Four IT de scherpste prijs voor u. Uiteraard staan ook dan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de hardware voorop.

Keuzevrijheid en kwaliteit

Uw eigen ambities, bedrijfstak en klanten kent u als geen ander. En u wilt een ICT-omgeving die u in staat stelt toonaangevend te worden en te blijven. Four IT geeft u deskundig advies over wat het beste is voor uw organisatie. Daarmee houdt u de regie in handen, verzandt u niet in details en bent u verzekerd van betaalbare kwaliteit en flexibele mogelijkheden. Daardoor kunnen uw medewerkers zich volledig richten op het realiseren van uw bedrijfsambities.

Alleen betalen voor wat u gebruikt

Het zal even wennen zijn, maar met de Four IT bedrijfsomgeving online betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Dus geen IT-investeringen en afschrijvingen meer. En al helemaal geen onoverzichtelijke licenties meer of dure mensen die aan uw IT-omgeving moeten sleutelen. Met de Four IT bedrijfsomgeving online klikt u gewoon aan wat u nodig heeft en betaalt u alleen daarvoor.

  • Eenvoudig meegroeien met uw behoefte
  • Snel kunnen reageren op ontwikkelingen op de markt en binnen uw eigen organisatie
  • De focus licht op bedrijfsprocessen, niet op de IT
  • Voorspelbare en flexibele kosten
  • De beste prestaties, zodat uw medewerkers snel en veilig kunnen werken
  • Snel en probleemloos gebruik kunnen maken van extra capaciteit
  • U houdt volledig de controle over de omgeving