Mobility

Mobiliteit

Mensen willen steeds vaker dat ze overal en altijd toegang kunnen krijgen tot bedrijfsapplicaties en -gegevens. Daarom zijn mobiele apparaten als smartphones, tablets en notebooks ook zo populair. Four IT geeft u deskundig advies en levert mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van uw organisatie. En ook als medewerkers hun eigen apparaten willen kiezen en gebruiken, kunnen wij oplossingen leveren die zeer succesvol zijn gebleken.

Notebooks

Steeds vaker wordt de “mobiele werkplek” verkozen boven de PC. Als grootste hardwareleverancier van Nederland kan Four IT u voorzien van alle beschikbare modellen van de verschillende A-merken, ook als u op zoek bent naar een ongebruikelijke configuratie. Wij kunnen de notebooks bezorgen in een door u uitgekozen tas. En als u dat wilt, laden we ze alvast voor u op en installeren we een door u aangeleverd image. Dan kunt u direct aan de slag.

Tablets

Tablets zijn al een paar jaar niet meer weg te denken uit ons leven, zowel thuis als op het werk. Door de komst van Windows 8 en de ruime keuze aan merken en modellen zijn tablets voor steeds meer bedrijven interessant geworden. Als u hulp nodig heeft bij uw keuze, staan onze productspecialisten te allen tijde voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Mobiele telefoons

In ons assortiment vindt u voor ieder budget een mobiele telefoon, of u nu een smartphone wilt of een toestel met zo min mogelijk toeters en bellen. En als u dat wilt, laden wij het apparaat vast voor u op!

Kies en gebruik je eigen apparaat

Kies en gebruik je eigen apparaat
Four IT helpt organisaties bij het kopen, gereedmaken en onderhouden van mobiele apparaten die medewerkers zelf kiezen. Daar hebben wij inmiddels vier jaar ervaring mee, en diverse klanten zijn zeer tevreden met onze ondersteuning.