Networking

Netwerken

In uw netwerk worden uw IT- en telecomomgeving met elkaar verbonden. IT en telecom zijn zodanig met elkaar verweven dat u een betrouwbare ICT-partner nodig heeft met verstand van beide, een partner die met u meedenkt en uw wensen en eisen vertaalt in een helder plan van aanpak waarmee u de komende jaren verzekerd bent van een optimale ICT-omgeving.

Helder plan van aanpak

Of uw netwerk nu groot of klein is, de basis moet goed zijn. Four IT bekijkt samen met u op welke manier uw netwerk kan worden geoptimaliseerd. Daarna geven wij u een duidelijk advies en stellen we een stappenplan op, een plan dat zorgt voor een betrouwbaar, veilig, beschikbaar, functioneel en goed presterend netwerk. Nu en in de toekomst.

Heldere communicatie

Bij Four IT heeft u vaste contactpersonen die duidelijk communiceren. Dat biedt u de garantie dat projecten soepel verlopen. U wordt goed geïnformeerd over het verloop en de voortgang ervan door middel van schriftelijke rapportage en regelmatige bezoeken ter plaatse. Zo houden we de lijnen kort en overzichtelijk en weet u altijd precies wat de situatie is.

De juiste partner voor de juiste oplossing

Four IT werkt samen met bedrijven als HP, Cisco, Microsoft en Dell. Daardoor kunnen wij u altijd de juiste oplossing bieden. Daarnaast hechten wij bij de samenwerking met onze partners veel belang aan kennisoverdracht. Four IT is op vele niveaus gecertificeerd en kan daardoor garanderen dat kennis continu wordt gedeeld en altijd up-to-date is.

Moet uw netwerk worden vernieuwd of aangepast?

Four IT informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven u deskundig advies over al onze oplossingen.