Storage

Opslag

Met de juiste infrastructuur voor gegevensopslag zorgt u ervoor dat uw applicaties en gegevens altijd toegankelijk zijn. Bij storingen wilt u gewoon weer snel kunnen doorwerken. En uw klanten en medewerkers ook!

Four IT biedt u flexibele en schaalbare opslagoplossingen die meegroeien met uw organisatie.

Opslag ter plaatse, in de cloud of hybride opslag

Vanwege de snelle ontwikkelingen wat gegevensopslag betreft is het zeer belangrijk om goed te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Four IT werkt samen met toonaangevende leveranciers. Daardoor is onze kennis altijd up-to-date en zitten we dicht bij de bron. Dat stelt ons in staat om helder aan te geven wat de opties zijn en welke investeringen die met zich meebrengen. Prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en verlaging van de kosten staan daarbij centraal.

Geconvergeerde systemen: alles in één systeem

Four IT gelooft in geconvergeerde systemen. Daarin worden servers, netwerken en gegevensopslag samengevoegd in één systeem. Geconvergeerde systemen bieden u schaalbaarheid, duidelijk inzicht in uw IT-kosten en de mogelijkheid op die kosten te besparen. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

De voordelen van geconvergeerde systemen

  • Geïntegreerd systeem van servers, gegevensopslag, netwerk en ondersteuning
  • Eenvoudig te beheren en te onderhouden
  • Altijd zorgeloos werken
  • Volledige installatie door specialisten van Four IT
  • Meer mogelijkheden om te innoveren
  • Op maat gemaakt en kostenbesparend

Zoekt u een goede oplossing voor gegevensopslag?

Four IT informeert u graag persoonlijk over de mogelijkheden op het gebied van gegevensopslag. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven u deskundig advies over al onze oplossingen