Server

Server

Klanten kunnen gebruikmaken van de cloud of van servers die bij hen in het gebouw zijn geplaatst. Er zijn verschillende soorten servers: bestandservers, applicatieservers, webservers en databaseservers. Bij het aanbieden van applicaties en services aan de gebruikers van een netwerk wordt de rol van servers steeds belangrijker.

Totaaloplossingen

Wanneer u een nieuwe server laat installeren, moet rekening worden gehouden met de andere onderdelen van uw netwerk. In de afgelopen 23 jaar heeft Four IT veel ervaring opgedaan met het creëren en inrichten van serveromgevingen. Bij de installatie van servers is ook de opslagcapaciteit van groot belang. Samen met u zoeken we naar de server- en netwerkoplossing die het meest geschikt voor u is. Een oplossing die daadwerkelijk bijdraagt aan de realisering van uw bedrijfsdoelstellingen.

Implementatie

Het implementatietraject van Four IT zorgt ervoor dat uw organisatie wordt voorzien van een optimale serveromgeving. Wij analyseren de situatie, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers, houden rekening met uw toekomstige wensen en eisen wat functionaliteit betreft en bieden u serveroplossingen die bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Levering, garantie en beheer

Four IT levert onder meer het hele assortiment HP-servers. Bij ons kunt u kiezen voor een garantie van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. En u kunt een onderhoudscontract afsluiten dat volledig is afgestemd aan uw wensen wat garantie en service betreft. Daarnaast biedt Four IT beheercontracten, beheer op afstand en een strippenkaart voor het beheer van uw server- en netwerkomgeving.