mvo

Maak van IT een business enabler

In de digitale economie wordt IT steeds belangrijker. Over alle sectoren heen ontwikkelen organisaties verschillende applicaties die hen helpen om het contact met klanten, leveranciers en werknemers te stroomlijnen. Zo heeft de gemiddelde onderneming van vandaag 464 aangepaste applicaties in gebruik. En centraal daarin staat compute. Bij het aanbieden van applicaties is de rol van servers cruciaal.

Kies voor een totaaloplossing

Servers maken deel uit van het grotere geheel van de IT-omgeving. Bij de keuze van een nieuwe serveroplossing houdt Four IT steeds rekening met de andere componenten van uw infrastructuur. Op die manier kiest u voor een totaaloplossing die bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.

Geen producten, wél oplossingen

Four IT levert niet enkel hardware. We zorgen ook voor de implementatie en het beheer van uw omgeving. Wij analyseren uw huidige omgeving, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers en houden rekening met uw toekomstplannen.

Levering, garantie en beheer inbegrepen

Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, bieden we garantiepakketten, beheeroplossingen en onderhoudscontracten aan op maat van uw behoeften. U beslist zelf hoeveel jaar garantie u wenst en van welke services u gebruik wilt maken. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Aan de slag met krachtige IT?

Neem contact op met een expert.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht