Werkplek

Werkplek

Four IT levert al 23 jaar apparatuur voor de werkplek. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan met het installeren van hardware bij organisaties van alle soorten en maten, waardoor wij precies weten hoe je dat het best kunt doen. Wij helpen u bij het aanschaffen, plaatsen en onderhouden van uw hardware, software en accessoires.
Daarnaast geven we merkonafhankelijk advies, en dankzij onze uitgebreide dienstverlening kunnen we u veel werk uit handen nemen. Onze IT-diensten worden volledig afgestemd op uw wensen, en dat bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Bovendien houden wij bij al onze activiteiten rekening met het milieu.

Servicepartners

Four IT is een gecertificeerde servicepartner van de meeste A-merken. Daardoor kunnen wij zelf onze garantieverplichtingen nakomen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Standaardisatie

Bij veel te veel organisaties zien we dat de werkplek niet goed is ingericht. Men maakt gebruik van verschillende merken en modellen die geleverd worden door verschillende leveranciers met verschillende servicecontracten.

Software

Bij Four IT kunt u op elk moment een online overzicht bekijken van de diensten en producten die wij u leveren. Uiteraard leveren wij software van alle bekende merken, maar ook meer exotische software en SaaS-oplossingen (Software as a Service).