Logistieke diensten

Meteen weer aan de slag met de installatieservices van Four IT

Bij de aankoop van nieuwe hardware komt heel wat kijken. Niet alleen moeten de devices geïnstalleerd worden, ook configuratie en migratie vragen heel wat tijd en knowhow. Hoe pakt u deze logistieke uitdaging het beste aan?
Als IT-organisatie zet Four IT in op ijzersterke service. We zijn geen dozenschuiver, maar een dienstverlener. Daarom bieden we logistieke diensten op maat. Nadat we een projectplan hebben opgemaakt, verzorgen we de pre-installatie en migratie van nieuwe hardware en nemen we ook de verwerking van legacy IT voor onze rekening.

Pre-installatie

Nieuwe hardware kan meestal niet meteen worden gebruikt. Maar u wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Daarom zorgt Four IT nog vóór de levering van uw nieuwe hardware dat alles helemaal in orde is.

Onze Pre-installatie diensten:

Opslag

Identificatiecode aanbrengen

BIOS aanpassen

Uitpakken

Installatie

Extra geheugen installeren

Controle

Software-image

SSD installeren

Hardwaremigratie

De migratie van hardware is een hele klus. Het kan allemaal veel eenvoudiger. Doe een beroep op de migratiediensten van Four IT voor een zorgeloze installatie.

Onze hardwaremigratie diensten:

  • Plaatsing hardware op werkplek of in serverrack
  • Vervanging hardware op werkplek of in serverrack
  • Verwijdering oude hardware op werkplek of in serverrack
  • Verhuizingen

Verwerking van oude hardware

Is uw oude hardware afgeschreven? Four IT is gespecialiseerd in de verwerking van legacy IT. Nadat we alle data van afgeschreven apparatuur hebben gewist met de software van Blancco, wordt de hardware op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Hoe? Recycling, upcycling of hergebruik! Zo werken we mee aan een schonere planeet.

Bij aanschaf van nieuwe hardware ontvangt u nu een tegoed van 14% van de aankoopwaarde dat u kunt besteden aan logistieke IT-diensten. Het tegoed kunt u gebruiken tot maximaal 25% van de waarde van door u afgenomen diensten.

Aanbieding

Tegoed van 14% op logistieke diensten bij de aankoop van nieuwe hardware

Op zoek naar logistieke ondersteuning?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht