Managed services

Managed Services

Managed services

Four IT beschikt over gekwalificeerd personeel voor technische ondersteuning ten aanzien van Apple, Dell, HP, Lenovo, EMC, NetApp, Microsoft, VMWare en Citrix.
Wij bieden volledig beheer van uw IT-omgeving, hoe groot of klein uw bedrijf ook is. Wij verzorgen installatie en onderhoud ter plaatse, maar ook beheer op afstand, ondersteuning bij storingen en hulp bij het afhandelen van garantiekwesties. Ook kunt u kiezen voor een unieke urenstrippenkaart wanneer u incidenteel diensten wilt afnemen. De kaart biedt gegarandeerde responstijden. Onze technici hebben veel kennis over Apple MAC OSX en iOS, Microsoft Windows, Microsoft Server, VMware, Hyper-V en Citrix. Daarnaast bieden wij optimale MDM-oplossingen (Mobile Device Management) voor tablets, desktops, laptops en smartphones. En we geven technisch advies over vervangingsprojecten en het optimaliseren van uw huidige ICT-omgeving.

Voor het MKB, middelgrote en grote bedrijven verzorgen wij het totaalbeheer van de IT omgeving. De installatie en onderhoud op locatie, maar ook beheer op afstand. Support bij storingen en hulp bij garantie afhandelingen. Wij hebben een unieke uren- strippenkaart waarmee deze diensten afgenomen kunnen worden en recht geven op gegarandeerde responstijden. Onze techneuten hebben ruime kennis van Apple MAC OSX en iOS, Microsoft Windows, Microsoft server, VMware, Hyper-V en Citrix. Voor tablets, desktops, laptops en smartphones bieden wij oplossingen voor Mobile Device Management (MDM). Wij geven technisch advies bij vervangingstrajecten, maar ook voor optimalisatie van uw huidige omgeving.

Onze diensten:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • Beheer op afstand
  • Afhandeling van garantiekwesties
  • Reparatie
  • Proactieve controle
  • Technisch advies
  • Mobile Device Management
  • Beveiligingsdiensten

Bij aanschaf van nieuwe hardware ontvangt u nu een tegoed van 10% van de aankoopwaarde dat u kunt besteden aan technische service en ondersteuning. Het tegoed kunt u gebruiken tot maximaal 25% van de waarde van door u afgenomen diensten.

Bent u geïnteresseerd in onze technische service en ondersteuning of heeft u vragen?

Neem dan contact op met ons verkoopteam. E-mail: vbd@fourit.nl, telefoon: 030-2484007.