Outsourcing

Outsourcing

IT-outsourcing

Waarom de IT outsourcen?

IT wordt steeds meer bepalend voor het succes uw organisatie. Uw medewerkers stellen steeds hogere eisen op IT-gebied. Bij bestellingen, vragen of storingen willen zij dat de servicedesk hun snel en effectief helpt. Het is echter moeilijk en duur om de daarvoor benodigde IT-kennis in huis te halen en te houden. Dat wilt u niet. U wilt gewoon dat uw IT-omgeving goed functioneert. Altijd.

Four IT biedt u de mogelijkheid om u volledig te richten op uw kernactiviteiten. Samen met u zorgen we ervoor dat uw IT-omgeving de drijvende kracht wordt achter uw organisatie. U krijgt meer inzicht in uw kosten en kunt die daardoor beter beheersen. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en een eigen klantenteam dat altijd voor u klaar staat. En u zult merken dat wij doen wat we beloven!

IT-outsourcing

Four IT voldoet aan al uw IT-behoeften. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij beheer, onderhoud en controle van uw werkplekken en IT-infrastructuur. Daarnaast kunnen wij ook extra werkplekken voor u regelen. De outsourcing van uw IT-behoefte kunnen we elke maand aanpassen aan de wensen binnen uw organisatie op dat moment. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, en u krijgt de beschikking over een helpdesk. Men denkt vaak dat IT-outsourcing duur is. Maar het outsourcen van uw IT-behoefte via Four IT leidt gegarandeerd tot kostenbesparingen en een veel efficiëntere ICT-omgeving.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, maak dan een afspraak met één van onze accountmanagers. Zij informeren u vrijblijvend over alle opties.