Four IT bouwt aan verdere groei met ervaren Raad van Advies

25 mei 2023 in
Nandi van der Horst

IT-dienstverlener Four IT is versterkt met een Raad van Advies die haar de komende jaren actief gaat ondersteunen. De Raad van Advies bestaat uit industry experts die met kennis, netwerk en ervaring de directie zal bijstaan bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie. De directie wordt gevormd door Maaike Dekkers-Duijts (CEO), Jeroen Brink (CFO) en Marcel Joosten (CMO).

Maaike Dekkers, CEO van Four IT: ‘Wij zijn zeer blij met deze Raad van advies. Naar aanleiding van de eerste bijeenkomst weet ik nu al dat zij ons ten alle tijden van gevraagd en ongevraagd advies zullen voorzien. Zowel de uitbreiding van onze dienstverlening als het in goede banen begeleiden van de organisatorische groei zijn belangrijke agenda-onderwerpen. De Raad van Advies start met twee leden en zal mogelijk in de toekomst uitgebreid worden.’

Toegetreden tot Raad van Advies van Four IT zijn:

Roelof Douwstra die na zijn start bij Pink Elephant in Voorburg in 1992 samen met 4 partners het organisatie-adviesbedrijf voor IT, Quint Wellington Redwood startte. Dit bedrijf groeide uit tot een internationaal adviesbureau met vestigingen op verschillende continenten. Binnen en buiten Quint heeft Roelof veel rollen vervuld, van Consultant tot en met de Raad van Commissarissen. Na ruim 30 jaar heeft Roelof in 2021 zijn deel verkocht aan een nieuwe internationale partner die nu bekend staat onder de naam Eraneos. In de tussentijd is hij adviseur van verschillende directies binnen en buiten de IT-sector.

Ron de Mos is een ervaren CEO die die ooit begonnen is als programmeur bij IBM. Na 25 jaar en een (inter)nationale carrière heeft hij leidinggegeven aan twee kleinere ICT-bedrijven (800 en 1500 FTE). Na die periode is hij gevraagd in de Nederlandse Management Board van KPN om leiding te geven aan de Zakelijke Markt en was hij de CCO van Getronics. Als laatste operationele rol is Ron de Mos de CEO geweest van CGI Nederland (was Logica) en is hij ook wereldwijd verantwoordelijk geweest voor de klant Shell. In 2016 werd Ron de ICT CEO van het jaar. De laatste 6 jaar heeft Ron een portfolio van toezichthoudende, advies – en coaching rollen opgebouwd.

Van beiden heren is het hun passie te bouwen aan bedrijven die veel impact genereren waarbij de klant volledig centraal staat. Four IT kan met de komst van deze sterke Raad van Advies nog meer kennis en inzichten opdoen op het gebied van marktbewerking en uitbreiding van het portfolio, met als doel het bedienen van de klant gedurende de volledige ICT Lifecycle.

Foto van links naar rechts: Jeroen Brink, Marcel Joosten, Maaike Dekkers-Duijts, Ron de Mos, Roelof Douwstra