ASUS

Four IT heeft de prestigieuze status van ASUS Platinum Partner bereikt. De Platinum Partner status is de hoogst mogelijke status binnen het ASUS partner programma. Als Platinum Partner wordt Four IT beschouwd als belangrijke strategische partner van ASUS

De ASUS Platinum-status is een erkenning of onderscheiding die wordt toegekend aan bepaalde partners, distributeurs of verkopers die aan bepaalde criteria voldoen. Het is een prestigieuze status die aangeeft dat een bedrijf een hoog niveau van samenwerking en prestaties heeft bereikt met ASUS.

Samenwerken met een ASUS Platinum-partner biedt verschillende voordelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen:Hoogwaardige producten en oplossingen

Als een Platinum-partner heeft Four IT toegang tot het volledige assortiment hoogwaardige ASUS-producten en -oplossingen. Dit betekent dat eindgebruikers kunnen profiteren van producten die bekend staan om hun betrouwbaarheid, prestaties en innovatie.

Uitgebreide productkennis en expertise

Four IT wordt ondersteund met training en certificering door ASUS. Dit stelt ons in staat om een diepgaand begrip te hebben van de producten en technologieën van ASUS. Eindgebruikers kunnen hierdoor rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste ASUS-producten die aansluiten bij hun behoeften.

Exclusieve aanbiedingen en promoties

Eindgebruikers kunnen profiteren van exclusieve aanbiedingen, promoties en kortingen die beschikbaar zijn via de Platinum-partner. Dit kan bijvoorbeeld speciale prijzen, bundeldeals of andere voordelen omvatten die alleen beschikbaar zijn voor klanten die via de Platinum-partner kopen.


Betere klantenservice en technische ondersteuning

Als Platinum-partner hebben wij directe lijnen met ASUS voor technische ondersteuning en klantenservice. Dit betekent dat eindgebruikers snelle en efficiënte hulp kunnen krijgen bij vragen, problemen of technische zaken met betrekking tot ASUS-producten. Four IT fungeert als een waardevolle tussenpersoon om de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren.

Prioritaire toegang tot nieuwe producten en technologieën

Als Platinum-partner krijgt Four IT prioritaire toegang tot nieuwe productlanceringen en technologische innovaties van ASUS. Dit stelt eindgebruikers in staat om als een van de eersten te profiteren van de nieuwste functies, prestatieverbeteringen en technologische ontwikkelingen.


Wil je meer weten over hoe Four IT en ASUS kunnen helpen met het verbeteren van je dienstverlening? 

Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op.

Splits e-mailadressen met een komma.