IT-Diensten

Four IT is een multidisciplinair ICT-bedrijf en ontzorgt op de hele lijn in diverse IT-diensten. Van de levering of afvoer van hardware, (digitale) werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer of serverbeheer, telecom; We got you! 

Moderne Werkplek

Een moderne werkplek is van essentieel belang voor bedrijven om efficiënt te kunnen opereren. Four IT biedt een breed scala aan diensten om je werkplekomgeving te optimaliseren. Dit omvat het implementeren en beheren van Windows 10, Office 365, Google en andere moderne samenwerkingstools. We zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en altijd veilig kunnen werken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Lees meer >>

Cloud

De cloud biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven om flexibeler en schaalbaarder te zijn. Four IT heeft uitgebreide ervaring met het migreren van bedrijfskritieke applicaties en data naar de cloud. We kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste cloudoplossing, zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services (AWS), of Four IT private cloud en zorgen voor een veilige en naadloze migratie.

Lees meer >>

Server & Storage

Servers en storage vormen de ruggengraat van jouw IT-infrastructuur. Four IT heeft diepgaande expertise op het gebied van server- en storageoplossingen, variërend van on-premises servers tot gevirtualiseerde omgevingen en hyperconverged infrastructures (HCI). We kunnen jouw server- en storage-infrastructuur ontwerpen, implementeren en beheren om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen.

Lees meer >>

Netwerk

Een betrouwbaar en veilig netwerk is van cruciaal belang voor de connectiviteit en communicatie binnen jouw organisatie. Four IT kan je helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw netwerkomgeving, inclusief LAN, WAN en draadloze netwerken. We zorgen voor een veilige en robuuste netwerkinfrastructuur die voldoet aan de behoeften van jouw organisatie en klaar is voor de toekomst.

Lees meer >>

Telecom

Communicatie is een integraal onderdeel van elke organisatie. Four IT biedt telecomdiensten, waaronder Voice over IP (VoIP), Unified Communications (UC) en videocommunicatie. We kunnen je helpen bij het implementeren en beheren van moderne communicatieoplossingen die jouw medewerkers in staat stelt om efficiënter samen te werken en te communiceren, zowel intern als extern.

Lees meer >>

ICT Lifecycle Verlengen

IT-infrastructuur heeft een beperkte levensduur en vereist regelmatige updates en upgrades. Four IT kan je helpen om de levensduur van je bestaande ICT-omgeving te verlengen door middel van zorgvuldige planning, migraties, en upgrades. We kunnen bestaande IT-infrastructuur evalueren, optimaliseren en moderniseren om te zorgen dat het blijft voldoen aan de veranderende behoeften van jouw organisatie. Dit kan variëren van het upgraden van verouderde hardware en software tot het optimaliseren van netwerk- en storage-infrastructuur. Ons doel is om de levensduur van jouw ICT-investeringen te verlengen en de totale eigendomskosten (TCO) te minimaliseren.

Lees meer >>

Google Hub

Als gecertificeerde Google Cloud-partner biedt Four IT expertise in het implementeren en beheren van Google Workspace (voorheen G Suite) en andere Google Cloud-oplossingen. We kunnen je helpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen met behulp van de geavanceerde samenwerkings- en communicatietools van Google, zoals Gmail, Google Drive, Google Meet en Google Docs. We zorgen voor een naadloze integratie van Google Cloud binnen jouw IT-omgeving en bieden uitgebreide ondersteuning en beheer.

Lees meer >>

Waarom kiezen voor Four IT?

Four IT is je betrouwbare partner voor al je IT-diensten. We hebben een team van ervaren IT-professionals die deskundig zijn in diverse technologieën en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche. We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en budget. We zorgen voor een professionele aanpak, van ontwerp en implementatie tot beheer en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat jouw IT-infrastructuur optimaal functioneert en je bedrijf blijft groeien.

Neem vandaag nog contact op met Four IT voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen met onze uitgebreide IT-diensten.


25 jaar ervaring
in servicemanagement 
en softwareontwikkeling


Binnen 48 uur
een tijdelijke IT-medewerker ter beschikking


Ruim 100 
gespecialiseerde IT-professionals in huis.