IT-Portfolio

Four IT biedt een uitgebreid portfolio van toonaangevende IT-leveranciers om aan de diverse technologiebehoeften van onze klanten te voldoen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, innovatie en betrouwbaarheid in de IT-industrie. Hieronder vindt u een overzicht van de IT-leveranciers waarmee wij samenwerken. 

Aruba Networks

Aruba Networks is een erkende leverancier van netwerkoplossingen, waaronder draadloze netwerken, switching en beveiliging. Aruba Networks biedt geavanceerde en betrouwbare netwerktechnologieën om organisaties te helpen bij het creëren van veilige en geoptimaliseerde netwerkomgevingen.

Lees meer >>
Cisco

Cisco is een toonaangevende leverancier van netwerkapparatuur en IT-oplossingen voor bedrijven. Met hun uitgebreide portfolio van netwerkproducten, datacenteroplossingen en samenwerkingshulpmiddelen biedt Cisco innovatieve technologieën voor het bouwen van moderne en veilige IT-infrastructuren.

Lees meer >>
Lenovo

Lenovo is een bekende leverancier van hardware en softwareoplossingen, waaronder laptops, desktops, servers en opslagoplossingen. Lenovo staat bekend om zijn betrouwbare en innovatieve producten die voldoen aan de behoeften van zowel zakelijke als particuliere gebruikers.

Lees meer >>
DELL EMC

DELL EMC is een toonaangevende leverancier van opslagoplossingen, servers en andere IT-infrastructuurproducten. DELL EMC biedt geavanceerde oplossingen voor dataopslag, back-up en herstel, en cloudinfrastructuur om organisaties te helpen bij het beheren van hun gegevens en het bouwen van moderne IT-omgevingen.

Lees meer >> 

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

HPE (Hewlett Packard Enterprise) is een erkende leverancier van IT-infrastructuur, servers, opslag en netwerkoplossingen. HPE biedt innovatieve technologieën om organisaties te helpen bij het transformeren van hun IT-omgevingen, het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het verbeteren van hun concurrentievermogen.

Lees meer >>
Hewlett Packard (HP)

HP (Hewlett-Packard) is een bekende leverancier van computerhardware, software en printoplossingen. HP biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder laptops, desktops, printers en multifunctionele apparaten, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en prestaties.

Lees meer >>
IBM

IBM is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in IT-oplossingen en diensten, waaronder kunstmatige intelligentie, cloud computing, data-analyse en beveiliging. IBM biedt innovatieve technologieën om organisaties te helpen bij het transformeren van hun bedrijfsprocessen en het optimaliseren van hun IT-infrastructuur.

Lees meer >>
Microsoft

Microsoft is een bekend softwarebedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt, waaronder besturingssystemen, productiviteitstools, cloudoplossingen en beveiligingstoepassingen. Microsoft staat bekend om zijn betrouwbare en gebruiksvriendelijke

Lees meer >> 

Nutanix

Nutanix is een toonaangevende leverancier van hyperconverged infrastructuur (HCI) en cloud computing-oplossingen. Nutanix biedt geïntegreerde oplossingen voor het bouwen van flexibele, schaalbare en geautomatiseerde IT-omgevingen, waardoor organisaties de complexiteit van hun datacenters kunnen verminderen en de prestaties kunnen optimaliseren.

Lees meer >>
Veeam

Veeam is een bekende leverancier van back-up-, herstel- en databeheeroplossingen voor virtuele, fysieke en cloudomgevingen. Veeam biedt betrouwbare en moderne oplossingen voor het beschermen van gegevens en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit, waardoor organisaties de beschikbaarheid van hun gegevens kunnen waarborgen en downtime kunnen minimaliseren.

Lees meer >>
VMware

VMware is een wereldwijd erkende leverancier van virtualisatie- en cloudinfrastructuurtechnologieën. VMware biedt geavanceerde oplossingen voor het bouwen, beheren en beveiligen van moderne IT-omgevingen, waaronder servervirtualisatie, netwerkvirtualisatie en cloudmanagement. VMware stelt organisaties in staat om flexibele, veilige en efficiënte IT-omgevingen te creëren en te beheren.

Lees meer >>