Netwerkbeheer

Met een innovatieve netwerkoplossing zorg je voor snel, betrouwbaar en veilig dataverkeer van je datacenter naar de eindgebruiker. Om dit verkeer vlekkeloos te laten verlopen, is een deskundige ICT-partner van groot belang. Four IT denkt mee met jouw wensen en eisen en neemt het netwerkbeheer uit handen.

Altijd en overal bereikbaar, met een betrouwbare infrastructuur

Van servers, laptops, desktops en printers op locatie, tot documenten in de cloud en telefoongesprekken vanaf iedere locatie. De infrastructuur van organisaties wordt steeds complexer en valt of staat met een stabiel, goed ingericht netwerk. Wij nemen het beheer van het netwerk graag uit handen.

Netwerkbeheer uitbesteden

Het uitbesteden van het netwerkbeheer heeft vele voordelen. Het maakt het overbodig om iemand in dienst te nemen die het netwerkbeheer uitvoert. Dit kan interessant zijn met het oog op budget en personeelsplanning.  Een werkend netwerk is echter natuurlijk wel van cruciaal belang.  Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen je organisatie productief aan de slag kan. Het netwerkbeheer van je organisatie uitbesteden aan Four IT brengt een aantal verschillende voordelen met zich mee:

Ontzorgen

Het uitbesteden van systeem- en netwerkbeheer neemt je flink wat werkzaamheden uit handen. Wanneer problemen zich voor doen lossen wij die snel op.

Veiligheid

Door het uit handen geven van je netwerkbeheer verklein je de kans op storingen.

Focus

Door het onderhoud van je ICT systemen uit handen te geven kunnen de mensen binnen jouw organisatie zich weer focussen op wat er het meest toe doet; de core-business.

Kostenbesparing

Het uitbesteden van netwerkbeheer leidt op lange termijn tot een kostenbesparing ten opzichte van in-house netwerkbeheer.


Wil jij ook met een IT-partij samenwerken waar je over 4 jaar nog steeds blij mee bent?

Neem dan contact met ons op!