Moderne werkplek

Alles voor de digitale werkplek van de toekomst. De laatste decennia is onze manier van werken ingrijpend veranderd. De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Met onze vertrouwde end-to-end aanpak leveren we totaaloplossingen voor de moderne werkplek: van endpoint devices tot software en diensten. Zo kies je voor totale ontzorging.

Waarom ben je ​na 4 jaar nog steeds blij met deze dienst?

Wij kiezen voor kwaliteit

Wij hebben een goede relatie met onze partners en hebben dus de hoogste partner statussen. Hier door zijn wij altijd op de hoogte van de meest actuele en uitgebreide technische kennis en bieden wij scherpe inkoopvoordelen.

Lees meer >>

Meer dan alleen dozen schuivers

Wij als creatieve IT-aanpakkers doen meer dan alleen dozen schuiven. Wij zorgen ervoor dat ervoor dat jouw eindgebruiker helemaal klaar is om de werkplek te gebruiken. Dozen uitpakken, CMDB-registratie, uitgepakt en gebruiksklaar aanleveren, werkplekinstallatie, meenemen van verpakkingsmateriaal. Ook hebben wij een planningsportaal voor de wissel van laptops. 

Altijd support & ondersteuning

Four IT biedt volledige support en ondersteuning. Dit met korte lijnen, een vast aanspreekpunt en een 24/7 beschikbare supportdesk. 

Volledige adoptie binnen de organisatie

Een nieuwe werkomgeving of nieuwe manier van werken implementeren binnen de organisatie is tijdrovend. Wij kunnen je ondersteunen met de volledige adoptie binnen de organisatie voor Microsoft 365 en Google Workspace door middel van consultancy en training.

Microsoft 365

Al uw werkplekapplicaties en -data op één plek? Lekker handig!
Van BYOD tot mobile: nieuwe werkvormen veroveren stilaan elk bedrijf. Always-on medewerkers verwachten vandaag een naadloze gebruikservaring. Of ze nu thuis werken of onderweg zijn: ze willen moeiteloos toegang hebben tot hun applicaties en documenten. Met cloud wordt deze eis werkelijkheid. Wat daarvoor nodig is? Slechts een internetverbinding.

 
Microsoft 365: Informatiemanagement was nog nooit zo eenvoudig
Met Microsoft 365 biedt Four IT een intuïtief platform voor samenwerking en informatiemanagement in de cloud. De recentste versies van alle documenten én alle applicaties vind je eenvoudig terug op één plek – wanneer en waar je ook bent.

Meer over Microsoft 365

Google Workspace Specialist


Wij zijn al meer dan 10 jaar Google Workspace-partner. Door onze jarenlange ervaring en onze status als Google Reseller en Google Partner kunnen wij je helpen met het leveren van Chromebooks, aanpassing, implementatie en migratie naar Google Workspace. Daarnaast bieden wij ook trainingen, gegevensbeheer en support aan.


Meer over Google

Hoogste Partner Status bij A-Merken

Bij Four IT hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met hoogwaardige en erkende partners. Zo beschikken wij altijd over de meest actuele en uitgebreide technische kennis en certificeringen en kunnen wij sterke inkoopvoordelen bieden. Zo zorgen wij er samen voor dat wij altijd de beste oplossingen voor jou problemen kunnen bieden. 

Lees meer >>>


Wil jij meer weten over hoe  Four-IT jou kan helpen met het inrichten van een moderne werkplek?

Neem dan contact met ons op!Wil jij meer weten over hoe  Four-IT jou kan helpen met het inrichten van een moderne werkplek?

Neem dan contact met ons op!