Server & Storage

Als organisatie ben je afhankelijk van je bedrijfsservers op het gebied van opslag, software of gebruikers beheer. Bij Four IT kun je ervan op aan dat deze servers blijven werken en eventuele problemen vroegtijdig worden aangepakt door regelmatig onderhoud en updates vanuit onze kant. Ontdek het gemak van 
Server & Storage bij Four IT.

Server


Kies voor een totaaloplossing

Servers maken deel uit van het grotere geheel van de IT-omgeving. Bij de keuze van een nieuwe server-oplossing houdt Four IT steeds rekening met de andere componenten van uw infrastructuur. Op die manier kies je voor een totaaloplossing die bijdraagt aan de realisatie van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Geen producten, wel oplossingen

Four IT levert niet enkel hardware. We zorgen ook voor de implementatie en het beheer van de omgeving. Wij analyseren de huidige omgeving, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers en houden rekening met jouw toekomstplannen.

Levering, garantie en beheer inbegrepen
Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, bieden we garantiepakketten, beheer-oplossingen en onderhoudscontracten aan op maat van jouw behoeften. Je beslist zelf hoeveel jaar garantie je wenst en van welke services je gebruik wilt maken. Zo komt je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Storage

Met de juiste infrastructuur voor gegevensopslag zorg je ervoor dat je applicaties en gegevens altijd toegankelijk zijn. Bij storingen wil je gewoon weer snel kunnen doorwerken. En je klanten en medewerkers ook! Four IT biedt flexibele en schaalbare opslagoplossingen die meegroeien met jouw organisatie.


Opslag ter plaatse, in de cloud of hybride opslag
Vanwege de snelle ontwikkelingen wat gegevensopslag betreft is het zeer belangrijk om goed te bepalen wat voor jou de beste oplossing is. Four IT werkt samen met toonaangevende leveranciers. Daardoor is onze kennis altijd up-to-date en zitten we dicht bij de bron. Dat stelt ons in staat om helder aan te geven wat de opties zijn en welke investeringen die met zich meebrengen. Prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en verlaging van de kosten staan daarbij centraal.

Geconvergeerde systemen: alles in een systeem
Four IT gelooft in geconvergeerde systemen. Daarin worden servers, netwerken en gegevensopslag samengevoegd in één systeem. Geconvergeerde systemen bieden schaalbaarheid, duidelijk inzicht in je IT-kosten en de mogelijkheid op die kosten te besparen. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Zoek je een goede oplossing voor gegevensopslag?
Four IT informeert je graag persoonlijk over de mogelijkheden op het gebied van gegevensopslag. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven je deskundig advies over al onze oplossingen.

​De voordelen van geconvergeerde systemen

  • Geïntegreerd systeem van servers, gegevensopslag, netwerk en ondersteuning
  • Eenvoudig te beheren en te onderhouden
  • Altijd zorgeloos werken
  • Volledige installatie door specialisten van Four IT
  • Meer mogelijkheden om te innoveren
  • Op maat gemaakt en kostenbesparend

Security

Ga voor waterdichte beveiliging. High-end security solutions voor je servers, opslag en netwerk.

Datasecurity is vandaag belangrijker dan ooit. Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en ook de frequentie ervan neemt toe. Tegelijk beschik je over een massa gevoelige gegevens of patenten die je gewoon móét beschermen. Om jouw hele omgeving zo goed mogelijk te beveiligen, ontwerpt Four IT totaaloplossingen op basis van de meest geavanceerde hardware, software en tools.

Waterdichte security, van je servers tot netwerk; dataveiligheid omvat vandaag je gehele IT-omgeving. Slechts één klein gaatje in de beveiliging kan verregaande gevolgen hebben voor jouw organisatie. Security moet waterdicht zijn, van servers tot netwerk. Maar wat zijn de componenten van een high-security IT-omgeving?

Opslagsecurity

Met redundante opslagsystemen, back-up en recovery is uw dataomgeving veiliger dan ooit.

Netwerksecurity

Kies voor een “zero-tolerance”-beleid in uw netwerk met access control en policy management tools.

Serversecurity

Next-gen firmware- en softwaresecurity garanderen serverbeveiliging van het hoogste niveau.


Oude Server hardware vervangen?


Wis eerst je gevoelige gegevens! Samen met Four IT zorg je ervoor dat jouw gevoelige gegevens nooit in de verkeerde handen terechtkomen. De krachtige data Erasure software van Blancco wist al je data van oude hardware.

Meer informatie over het vervangen van je oude hardware!