ICT Lifecycle Verlengen

Een flexibel en rendabel totaaloplossing om je ICT Lifecycle te verlengen. Op een verantwoorde en duurzame wijze je oude IT apparatuur inleveren? Met onze dienstverlening ontzorgen wij je volledig bij de afvoer en verwerking van afgeschreven IT hardware. Met veel aandacht voor de maatschappij en het milieu.

Afvoeren ICT Apparatuur

Wij bieden een duurzame en verantwoorde totaaloplossing om oude IT-apparatuur te verwerken. Afvoeren ICT apparatuur doen wij op basis van een diepgaande analyse van je huidige IT. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent, nu en in de toekomst. Meer weten over over de stappen binnen het afvoeren van ICT apparatuur? 
Lees meer>>
Dataverwijdering

Het vernietigen van data wordt softwarematig gedaan. De harde schijven blijven intact en bruikbaar, maar worden definitief ontdaan van alle data die erop stond. Four IT werkt hiermee met gecertificeerde software van Blancco.
Veilig harde schijf vernietiging

Soms is dataverwijdering niet alleen voldoende. Wij beschikken over mobiele shredders, waardoor wij zelf en op locatie harde schijven kunnen vernietigen. Het vernietigen van de harde schijven is een specialistisch werk. Het is belangrijk aan te kunnen tonen dat de harde schijf is vernietigd. Dit door middel van een certificaat. Four IT zorgt voor de vernietiging van de harde schijf en de juiste certificering. 
IT Recycling

Four IT verzameld onverkoopbare systemen. Wij de-assembleren ze en bieden dit aan aan gecertificeerde recyclers. Zij hebben als plicht de restmaterialen maximaal te hergebruiken. Bij dit proces wordt het milieu dus in alle opzichten ontzien. 

Verhoog je Social Return (SROI)

Naast service verlenen willen we een duurzame bijdrage leveren aan een betere wereld. Daarom zijn onze werkprocessen zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf mee kunnen werken. Wij bieden hen perspectief door een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan. Wij brengen hiermee maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk. Hierin werken we nauw samen met een aantal sociale partners.Wil jij ook met een IT-partij samenwerken die jou kan helpen met het verlengen van de ICT Lifecycle?

Neem dan contact met ons op!