De IT-club waar je over 4 jaar nog steeds blij mee bent.


Wij zijn creatieve IT-aanpakkers

Ben je op zoek naar een partner die de handen graag uit de mouwen steekt? Die luistert naar jouw vragen? Klaar staat wanneer nodig, nu maar ook voor de komende jaren? Wij zijn gewoon wat je verwacht: een betrokken, creatieve en vertrouwde IT-partner.

​Vanaf IT-ontwerp, de service daarna, tot aan het duurzaam afvoeren van apparatuur.  
Wij 
ontzorgen op de hele lijn van diverse IT-diensten.

Dell Platinum Partner Status

Met veel trots dragen wij de Dell Platinum Partner status. 
Dit zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte van zijn de laatste ontwikkelingen, beschikken wij over de juiste certificaten voor technische kennis en kunnen wij sterke inkoopvoordelen bieden.

Waarom zijn wij zo tevreden met onze samenwerking met Dell?

Dell Technologies innoveert om de nieuwe wereld van werken te verbeteren. Dit is waar Dell goed bij kan helpen. Als betrouwbare partner werken wij graag samen met Dell om samen met onze klanten de moderne werkplek zo optimaal mogelijk in te richten. Daarnaast maken de technologische innovaties van Dell het mogelijk om bedrijfsinformatie op zeer veilige en geoptimaliseerde servers op te slaan.

Moderne Werkplek

Omarm de werkplek van de toekomst met Dell-oplossingen. Werk vanaf elke plek met de meest veilige en intelligente laptops die ontworpen zijn voor productiviteit in elke omgeving. Zowel op kantoor, als de thuisomgeving. 


Server

Versnel je bedrijfsoptimalisatie vanaf elke plek met een breed portfolio aan servers die continue geoptimaliseerd worden voor de laatste belastingen.  


Wil je meer weten over hoe Four IT en Dell kunnen helpen met het verbeteren van je dienstverlening? 

Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op.

Splits e-mailadressen met een komma.