Services

De uitdagingen voor IT zijn enorm. Je wilt focussen op innovatie en nieuwe projecten, maar complex beheer maakt je het leven moeilijk. Het kan allemaal eenvoudiger. Met Four IT kies je voor een betrouwbare partner met een sterk huiskamergevoel. Geen loze beloften, maar ijzersterke service.

Managed Services

Complex beheer? Brandjes blussen? Four IT staat garant voor complete ontzorging voor je IT-beheer.

Lees meer >>

Professional Services

Tijdelijke IT-ondersteuning nodig? Haal een expert in huis met Four IT. Ruim 50 ervaren IT’ers, binnen 48 uur beschikbaar.

Lees meer >>

Outsourcing

Zet waardevolle IT-kennis in waar het écht loont. Jij focust op innovatie, wij doen de rest.

Lees meer >>

Logistic Services

Four IT levert geen producten, maar oplossingen. Met onze logistieke dienstverlening bieden we een complete service.

Lees meer >>

Managed Services

Veel organisaties breken vandaag het hoofd over complex IT-beheer. Terwijl infrastructuren steeds ingewikkelder worden, nemen de eisen op het gebied van uptime en capaciteit toe. Omgevingen moeten 24/7 veilig en beschikbaar zijn. In meer dan 40% van de bedrijven besteden IT’ers dan ook meer dan de helft van hun tijd aan het dagelijks beheer van de IT-omgeving, terwijl innovatieve projecten naar de achtergrond verdwijnen. Hoe doorbreekt je deze trend?


Houd zelf de touwtjes in handen.
Heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning voor een klein project, of wil je het totaalbeheer van je omgeving uitbesteden? Je stelt zelf een servicepakket samen op basis van jouw behoeften. Bij Four IT zijn er geen verrassingen. Zo heb je altijd de touwtjes in handen.

 

De volgende services bieden wij aan


 • Beheer op afstand
 • Proactieve controle
 • Mobile Device Management
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Beveiliging
 • Installatie
 • Afhandeling garantie
 • Technisch advies

Professional Services

Terwijl IT steeds belangrijker wordt voor elke organisatie – van de kruidenier om de hoek tot grote financiële instellingen – blijft IT-talent een grote schaarste op de arbeidsmarkt. De jacht op geschikte IT-profielen is vaak een prijzige aangelegenheid en de garantie op succes is klein.

Vind nu je IT-match!

Om organisaties optimaal te ondersteunen, biedt Four IT tijdelijke IT-detachering. Onze gecertificeerde IT-medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Zoek je een beheerder, specialist of IT-architect? Wij stellen graag de juiste IT-expert aan u voor.


25 jaar ervaring
in servicemanagement 
en softwareontwikkeling


Binnen 48 uur
een tijdelijke IT-medewerker ter beschikking


Ruim 50
gespecialiseerde IT-beheerders in huis.

Outsourcing

In een snel veranderende marktomgeving is technologische innovatie cruciaal. Baanbrekende IT biedt organisaties de mogelijkheid om snel en flexibel in te spelen op de eisen van de markt en de concurrentie een stap voor te blijven. Toch besteden IT-afdelingen meer dan de helft van hun tijd aan arbeidsintensief beheer, waardoor innovatieve projecten al snel naar de achtergrond verdwijnen. Tijd om het slim te spelen!

Zó maakt outsourcing het verschil
Met professionele outsourcing biedt Four IT je de mogelijkheid om je volledig te richten op innovatie. Terwijl wij focussen op operationele taken, zet je waardevolle IT-kennis in waar het écht loont. Zo maak je van IT de drijvende kracht achter jouw organisatie.!


 
Meer tijd voor bedrijfsinnovatie


  Optimale kostenefficientie


  Voorspelbare kosten​

Flexibel, kostenefficiënt en innovatief
Klaar met complex beheer en brandjes blussen? Voor een vast bedrag per maand neemt Four IT het volledige management, het onderhoud en de beveiliging van je werkplekken en IT-infrastructuur over. Voor korte of lange termijn, én helemaal op basis van jouw behoeften.

Logistic Services

Bij de aankoop van nieuwe hardware komt heel wat kijken. Niet alleen moeten de devices geïnstalleerd worden, ook configuratie en migratie vragen heel wat tijd en knowhow. Hoe pakt u deze logistieke uitdaging het beste aan?
Als IT-organisatie zet Four IT in op ijzersterke service. We zijn geen dozenschuiver, maar een dienstverlener. Daarom bieden we logistieke diensten op maat. Nadat we een projectplan hebben opgemaakt, verzorgen we de pre-installatie en migratie van nieuwe hardware en nemen we ook de verwerking van legacy IT voor onze rekening.

Pré-installatie diensten
Nieuwe hardware kan meestal niet meteen worden gebruikt. Maar je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Daarom zorgt Four IT nog vóór de levering van je nieuwe hardware dat alles helemaal in orde is.

Onze pré-installatie diensten:

 • Opslag
 • Uitpakken
 • BIOS aanpasssen
 • Installatie
 • Controle
 • SSD installeren
 • Software-image
 • Identificatiecode aanbrengen
 • Extra geheugen installeren

Hardwaremigratie
De migratie van hardware is een hele klus. Het kan allemaal veel eenvoudiger. Doe een beroep op de migratiediensten van Four IT voor een zorgeloze installatie.

Onze hardwaremigratie diensten:

 • Plaatsing hardware op werkplek of in serverrack
 • Vervanging hardware op werkplek of in serverrack
 • Verwijdering oude hardware op werkplek of uit serverrack
 • Verhuizingen van bestaande hardware naar een andere locatie

Hardware

Als hardware service provider zijn wij gespecialiseerd in verkoop, advies, installatie, beheer, support en opkoop van al je hardware producten. Voor meer informatie over deze diensten volg je de knop hieronder.

Lees Meer

Cloud

In de versnelling naar ‘everything-as-a-service’ zetten steeds meer organisaties de stap naar de cloud. Clouddiensten banen zich een weg naar maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie, beschikbaarheid en eenvoud. Zo lig je niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

Lees Meer