Four IT Groep verwerft MCC Automatisering en versterkt positie in Nederlandse IT-Markt

23 januari 2024 in
Nandi van der Horst

Leiderdorp, 23 januari 2024 - Four IT Groep kondigt met trots aan dat de overname van MCC Automatisering is voltooid. MCC Automatisering, gevestigd in Voorthuizen, staat bekend als een toonaangevende regionale Managed Service Provider (MSP) en implementatiepartner voor de ERP-oplossingen van KING Software en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Deze overname is een belangrijke stap in de ambitie van Four IT Groep om een leidende positie op de landelijke IT-markt in te nemen. Met de toevoeging van MCC Automatisering aan de groep, heeft Four IT Groep niet alleen haar MSP-portfolio aanzienlijk uitgebreid, maar ook haar regionale dekking in Nederland versterkt.

De integratie van MCC Automatisering in de Four IT-familie zal resulteren in naadloze synergiën tussen alle ondernemingen binnen de groep, waaronder Four IT, Scala Solutions, Tech Bakery en D-Two.

MCC Automatisering: Regionale MSP met Specialistische Kennis


MCC Automatisering heeft een sterke reputatie opgebouwd als regionale MSP en implementatiepartner van ERP oplossingen van KING Software en Microsoft Dynamics 365 Business Central. De onderneming bedient met name groothandels, productiebedrijven en e-commerce bedrijven door een compleet pakket aan IT-producten, diensten, support en implementatie van ERP oplossingen met bijbehorende bedrijfsprocessen. MCC heeft een grote trouwe klantenkring opgebouwd.

Four IT Groep: Uitgebreide multidisciplinaire IT-Dienstverlening


De Four IT Groep is een vooruitstrevende speler op de IT-markt met een full-service aanpak. Met expertise op het gebied van cloudoplossingen, cybersecurity, werkplekautomatisering, infrastructuur, networking, 360 Lifecycle management en IT-consultancy biedt de Four IT Groep op maat gemaakte oplossingen om bedrijven te helpen hun digitale transformatie te versnellen. Met vestigingen in Leiderdorp, Huizen, Elst en nu ook Voorthuizen, blijft de groep dicht bij haar klanten om hoge Service Level Agreements (SLA's) te waarborgen.

Samen Vooruit


De overname van MCC Automatisering benadrukt de toewijding van Four IT Groep aan het leveren van uitgebreide en geïntegreerde IT-oplossingen. Klanten van MCC Automatisering zullen profiteren van een breder scala aan diensten, terwijl Four IT Groep haar positie als toonaangevende speler in de IT-sector versterkt.


Wilfred van der Lee, Directeur MCC, benadrukt het belang van wederzijds vertrouwen in de samenwerking met klanten en partners. “Door alle specialiteiten onder één dak te hebben, kan MCC iets unieks bieden aan klanten als MSP & IT-partner. Met hetzelfde vertrouwen en dezelfde dienstverlening als altijd. De aansluiting bij de Four IT Groep stelt ons in staat om klanten nog beter te laten groeien en excelleren”.


Maaike Dekkers-Duijts, CEO Four IT Groep: “Binnen de groep hebben we bijna alle expertise zelf in huis en willen we graag dicht bij de klant zitten. Door de aansluiting van MCC kunnen we nu ook de regio Midden-Nederland bedienen en de expertise op het gebied van ERP oplossingen integreren in ons totale dienstenaanbod. Hierdoor versterken we onze regionale aanwezigheid en verbreden we ook aanzienlijk het scala aan oplossingen dat wij kunnen aanbieden aan onze klanten”.


Voor meer informatie over deze overname en de diensten van de Four IT Groep, neem contact op met:


Marcel Joosten

CMO Four IT Groep

Marcel.joosten@fourit.nl

Op de foto van links naar- rechts: Lisette van der Lee, Wilfred van der Lee, Maaike Dekkers-Duijts, Jeroen Brink