Four IT wint Canalys Sustainability Partner of the Year Award 2023

6 oktober 2023 in
Nienke Roubos


Barcelona, 06 oktober 2023 – Four IT heeft de Canalys Sustainability Partner of the year Award 2023 gewonnen. Four IT weet zich te onderscheiden door haar duidelijke focus op IT-Lifecyclemanagement.


Canalys is een technologie-onderzoeksbureau dat marktinzichten levert aan IT-, kanaal- en serviceproviderprofessionals over de hele wereld. Het Canalys Forum brengt grote technologieleveranciers, distributeurs en wederverkopers samen om trends in de sector te bespreken en nieuwe zakelijke relaties aan te gaan. 


Four IT ontving de Sustainability partner of the year award tijdens het event op donderdag 5 oktober in Barcelona uit handen van COO Rita Chaher:


“Door hardware een tweede leven te geven, apparaten aan te bieden aan goede doelen en een veilige werkplek te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, weet Four IT zich op meerdere facetten te onderscheiden en haar steentje bij te dragen aan een duurzamere IT-sector”.


Four IT is een full-service IT-aanbieder en biedt diensten gespecialiseerd in: Moderne Werkplek, Cloud, Netwerk, Server & Storage, Telecom en Extend IT Lifecycle met als doel haar klanten volledig te ontzorgen met al hun IT-vraagstukken.


“We zijn er trots op dat we de prijs voor duurzaamheidspartner van het jaar hebben gewonnen met onze 360 Lifecycle Management-oplossing, waarmee we innovatieve oplossingen bieden voor een duurzamere toekomst. Wij zijn dankbaar voor onze collega’s, klanten en leveranciers die onze dienstverlening mede mogelijk maken," zegt Maaike Dekkers Duijts, CEO van Four IT.


>>Lees hier het gehele artikel op Dutch IT Channell