Accountmanager Sales 

Fulltime 32 - 40 uur per week
LeiderdorpIs deze baan een match voor jou?

Wil jij als Accountmanager aan slag binnen een snelgroeiende IT-organisatie? Beschik jij over deze winnaarsmentaliteit (én word je vrolijk van voetbal-analogieën)? Dan is de sales- accountmanagersfunctie bij Four IT een schot in de roos!


Als jij op het voetbalveld zou staan, zou jij de topscoorder zijn. Als superspits zie je kansen en zie jij de mogelijkheden in een oogwenk. Een speler in de eredivisie. Jij gebruikt je ijzersterke intuïtie en ervaring in het spel en brengt je team naar de overwinning!

In de voorbespreking neem jij de lead. Jij bent namelijk een natuurtalent in het overzien van behoeften en tactieken. Hoe zit je team erbij? Hoe schat je de tegenpartij in en wat is er nodig om jullie gezamenlijke doel te behalen? Jij neemt vol enthousiasme en overtuiging het hele team mee in jullie missie.
Scoren geeft namelijk een kick maar belangrijker vind jij het resultaat als geheel. Eén team, één taak!
Om dit te bereiken weet jij te schakelen bij plotselinge wendingen, houd je zicht op het geheel en kent het belang van een gevoel van verbondenheid binnen het team.


Wat kun je van deze baan verwachten?

In de sales-, en accountmanagersfunctie ben jij ambassadeur van Four IT bij onze klanten. Four IT verleent dienstverlening aan Enterprise klanten. Je bent het aanspreekpunt, spreekbuis en projectmanager in één. Het opbouwen van een goede relatie met je klant is hierbij essentieel. Ze doen tenslotte zaken met jou! 

Jij beheert je eigen klantenbestand en breidt dit uit wanneer je daar de kansen en noodzaak ziet. Je werk vertaalt zich in onze levering van ijzersterke en persoonlijke dienstverlening. Je bouwt relatie op maar houdt natuurlijk wel een commerciële blik op je resultaten, zonder het belang voor de klant uit het oog te verliezen. Jij gaat voor optimaal resultaat met winst voor alle belanghebbenden. Dit doe je in een team met vijf andere accountmanagers. 

Je zult verder veel schakelen met je collega’s in de technische dienst/binnendienst om samen in te schatten wat we voor de klant kunnen betekenen.


Enthousiast? 

Dan door op de inhoud; het is in deze functie handig dat je:

 • Beschikt over goede Nederlandse (en liefst ook Engelse) taalvaardigheid. Je beschikt over een goede babbel, dat is toch je belangrijkste vaardigheid binnen je werk. Je bent niet bang de telefoon op te pakken en de koe bij de hoorns te vatten.
 • Ervaring hebt met werken in de sales/relatiebeheer en kent je weg in goede gesprekstechnieken. Dit mag langere of kortere ervaring zijn.
 • Beschikt over een eigen netwerk, dit is een pré maar geen must!
 • Een beetje een workaholic bent. Wat we hiermee bedoelen is dat je genoegen haalt uit je werk en het behalen van resultaat, zeker als het doel in zicht is (het blijft een wedstrijd). Je draagt de verantwoordelijkheden die horen bij de functie. 
 • Graag werkt in een omgeving die vanuit samenwerking opereert; wij helpen elkaar en gunnen elkaar dingen. We zijn één team dus ons gezamenlijk resultaat telt.


Hoe zorgen wij ervoor dat jij over 4 jaar nog steeds met plezier naar je werk komt?

 • Ruimte en flexibiliteit om je functie in te vullen op een manier die jouw past. Wij gaan uit van elkaars professionaliteit. Jij staat als mens centraal, dus daarom is het ook belangrijk dat het werk bij jou past. 
 • Wij waarderen je mening: Wij vinden het van waarde wanneer je meedenkt over strategieën en innovaties in jouw vakgebied.
 • Je wordt onderdeel van een jong en flamboyant team. Gedreven in onze ambities om als geheel voor het beste resultaat te gaan.
 • Dat betekent ook dat we het zowel op als buiten werk erg gezellig maken. Van overdag hard werken aan een nieuw project naar uit werk samen voetbal kijken in de lokale kroeg; samen uit, samen thuis. 
 • Er wordt geïnvesteerd in je toekomst. Jij ontdekt waar je kwaliteiten liggen en waarin je je wil ontwikkelen. Daar ondersteunen we je graag in gaande je carrière bij Four IT. We groeien hard dus er is veel mogelijk!
 • Veel slimme mensen om je laptop te fixen als die niet doet wat je wil, altijd fijn.
 • Elke dag lekkere verse bammetjes en een gevulde keukentafel tijdens de lunch!

En daarnaast natuurlijk ook:

 • Een marktcomfort salaris
 • Bonusregeling
 • Leaseauto
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Vast dienstverband na je proeftijd, want wij werken op basis van vertrouwen
 • Een contract van 32-40 per week
 • Hybride werken


Wie zijn wij?

Four IT levert en ontzorgt op de hele lijn in diverse IT-diensten. Van de levering of afvoer van hardware, (digitale) werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer of serverbeheer: we got you!

Het succes en de groei van Four IT komt voort uit de gedreven enthousiastelingen die er werken:
Een hecht en hartelijk team met een nuchtere passie voor hun werk. En dat zie je terug in onze dienstverlening: Het leveren van kwaliteit en flexibiliteit vanuit persoonlijk en proactief contact. ‘Communicatie is key’ in onze dienstverlening.Interesse in deze vacature?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een mailtje.

Splits e-mailadressen met een komma.