Field Engineer 

Fulltime 32 - 40 uur per week
LeiderdorpIs deze baan een match voor jou?

Zie jij jezelf al op pad gaan naar onze klanten, als hét gezicht van Four IT in de uitvoer van onze projecten in het installeren, vervangen en beheren van werkplekken? Kun jij goed omgaan met verantwoordelijkheid, werkprocessen én ben je klaar om te laten zien wat je in je hebt?

Dan kun jij als hardware engineer een mooie toekomst aangaan bij onze groep met gedreven professionals die zich elke dag weer inzetten om onze klanten weer te bedienen van de beste dienstverlening! En jouw rol bij onze technische dienst is daarin is essentieel!

Wat kun je van deze baan verwachten?

Als field engineer maak je onderdeel uit van onze uitvoerende dienst. Jij zet je in voor de uitvoering van migratieprojecten en het vervangen van werkplekken bij onze klanten, waar we soms al jaren mee samenwerken. Om je een idee te geven: Stel je voor, jij staat vooraan in het vervangen van driehonderd werkplekken bij een van onze nieuwe klanten! Aan het einde van de (spreekwoordelijke) dag heb jij ervoor gezorgd dat ze alle driehonderd weer kunnen draaien!

Jij bent hierin de schakel tussen onze eigen collega’s en de uitvoering bij de klant op locatie. Je draagt zorg voor een soepel verloop van de werkzaamheden. Wat jou hierin helpt zijn jouw heldere communicatie met zowel klant als collega’s én jouw oog voor efficiënt werken. Jij bent er niet vies van om dat stapje extra te zetten als dat zorgt voor een mooi resultaat, namelijk een tevreden klant en een betrouwbare dienstverlening.

Maar daar stopt jouw bijdrage nog niet: Als het vervangingsproject is afgerond, ben jij de steun en toeverlaat waar onze klant in deze eerste uitrol op kan terugvallen. Als eerste lijn support sta jij paraat op locatie voor de onvermijdelijke vragen vanuit de gebruikers bij het eerste gebruik van hun nieuwe werkplekken. Zo zorg jij ervoor dat onze klant met een gerust hart hun werkzaamheden weer kunnen oppakken en ga jij op de vrijdag weer met een voldaan gevoel de weekafsluiting tegemoet!


Met wie ga je dat doen? De filosofie van werken bij Four IT:

Four IT begint met jou, met de mensen die er werken. Onze dienstverlening is sterk om de mensen die dit doen. Four IT is namelijk dé persoonlijke ver- en ontzorger van de gehele lijn op het gebied van IT. Van de levering of afvoer van hardware, digitale werkplekvoorzieningen, cloud-diensten, netwerkbeheer of serverbeheer; we got you!

Het succes en de groei van Four IT komt voort uit de gedreven enthousiastelingen die er werken: Een hecht en hartelijk team met Hollandse nuchterheid en passie voor hun werk. En dat zie je terug in onze dienstverlening: Het leveren van kwaliteit en flexibiliteit vanuit persoonlijk en proactief contact, goede communicatie is key in dienstverlening.

En omdat we de persoon en ontwikkeling dus zo belangrijk vinden, staan wij ook voor jouw persoonlijke groei. Op basis van jouw kwaliteiten en ambities gaan we daarmee aan de slag!


Hoe zorgen wij ervoor dat je over 4 jaar nog steeds blij bent met deze baan?

  • Een vast contract; wij werken op basis van vertrouwen!
  • Geld, toch niet onbelangrijk nietwaar? Met een salarisindicatie tussen de €2200 en €2750 bruto euro per maand. Het aanbod zal worden gebaseerd op je ervaring en vaardigheden die passen bij de functie.
  • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen, ook niet onbelangrijk.
  • Elke dag verse bammetjes en beleg klaar voor de lunch, lekker én makkelijk!
  • Wat is het einde van de week zonder een vri-mi-borreltje? Maar daarnaast grijpen wij graag de kans voor een bezoekje aan het plaatselijke café voor een mooi feestje of gezamenlijk voetbal kijken.


Klinkt dat goed? 
Dan weer terug naar jouw rol in dit plaatje. Daarvoor is het goed als je je herkent in de volgende praktische zaken:

  • Je voelt ‘m al aankomen, je kennis van het een en ander is natuurlijk nodig. Voor deze functie zoeken wij naar ervaring in Microsoft, Office 365, Sharepoint, Exchange online en Intune.
  • Voor het uitvoeren op locatie is enige werkervaring in het voordeel. Een opleiding in de IT is natuurlijk hartstikke handig maar heb jij wel de skills, dan zien wij de mogelijkheden.
  • Je weet je verbaal en communicatief goed te redden, zowel binnen je team als richting onze opdrachtgevers.

Maar jij moet natuurlijk als persoon ook goed op je plek zitten. Wij denken dat je helemaal op je plek zit als jij:
Op zoek bent naar een omgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen

  • Onderdeel wil uitmaken van een betrokken team dat er samen de schouders onder zet
  • Een omgeving zoekt waarin je zelfstandig aan de slag kunt gaan maar niet bang bent om om hulp te vragen of te schakelen met je collega’s waar nodig.

Wie zijn wij?

Four IT levert en ontzorgt op de hele lijn in diverse IT-diensten. Van de levering of afvoer van hardware, (digitale) werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer of serverbeheer: we got you!

Het succes en de groei van Four IT komt voort uit de gedreven enthousiastelingen die er werken:
Een hecht en hartelijk team met een nuchtere passie voor hun werk. En dat zie je terug in onze dienstverlening: Het leveren van kwaliteit en flexibiliteit vanuit persoonlijk en proactief contact. ‘Communicatie is key’ in onze dienstverlening.Interesse in deze vacature?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of stuur ons een mailtje.

Splits e-mailadressen met een komma.