Hardware

Werkplek small

Werkplek

Mobility small

Mobiliteit

Server small

Server

Storage small

Opslag

Networking small

Netwerken

Kopen, verkopen en leasen van hardware en advies

Wanneer u hardware aanschaft, wilt u uiteraard het beste advies en de laagste prijs. Wij helpen u graag bij het kopen van de juiste hardware voor werkplek en serverruimte.
Voor het maken van de juiste keuze is zowel kennis als ervaring vereist. Four IT is al sinds 1993 actief op de Europese IT-markt. Wij hebben de hoogste partnerstatus bij alle A-merken en kopen altijd grote hoeveelheden in. Daardoor kunnen wij u de beste prijs bieden voor de hardware die u nodig heeft.

Kopen, leasen of Hardware as a Service?

Hardware en software kunnen wij op verschillende manieren aan u leveren.

  • Verkoop
  • Leasing
  • Hardware as a service

Leasing

Bij leasing betaalt u een vast bedrag per maand. U kunt al leasen voor een periode van 6 maanden. Bij Four IT is zowel financiële als operationele leasing mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de voorwaarden.

Hardware as a service

Bij hardware as a service betaalt u een vast bedrag per maand. Daarbij zijn reparaties, onderhoud en garantie inbegrepen. Hardware as a service is volledig af te stemmen op uw wensen.

Upgraden

Wanneer u openstaat voor het upgraden van uw apparatuur, heeft Four IT de scherpste prijs voor u. Uiteraard staan ook dan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de hardware voorop.

Offerte aanvragen

Vraag nu per e-mail een offerte aan:  vbd@FourIT.nl. U krijgt de offerte dan binnen 24 uur toegestuurd.