Veaam

Four IT, heeft een sterke samenwerking met Dell EMC opgebouwd om geavanceerde IT-oplossingen aan te bieden aan bedrijven en organisaties over de hele wereld. Dell (EMC), een wereldwijde leverancier van IT-oplossingen en technologie, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en diensten die bedrijven helpen hun digitale transformatie te versnellen en te optimaliseren. De samenwerking tussen Four IT en Dell EMC heeft geresulteerd in innovatieve oplossingen die organisaties in staat stellen om efficiënter te werken, te innoveren en te groeien.

Een breed scala aan IT-Oplossingen

​Four IT en Dell EMC bieden samen een breed scala aan IT-oplossingen aan die bedrijven in staat stellen om aan hun diverse behoeften op het gebied van technologie en infrastructuur te voldoen. Deze oplossingen omvatten onder andere server- en opslagsystemen, netwerkinfrastructuur, datacenteroplossingen, beveiligingsoplossingen en cloudoplossingen. Met de technologische expertise van Dell EMC en de uitgebreide ervaring van Four IT in het leveren van IT-diensten aan diverse sectoren, kunnen zij op maat gemaakte oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten, of ze nu een klein bedrijf zijn of een grote onderneming

Betrouwbare en Schaalbare Infrastructuur 

De IT-infrastructuur vormt het fundament van elke organisatie en het is essentieel om te investeren in betrouwbare en schaalbare infrastructuur om de bedrijfscontinuïteit en groei te waarborgen. Four IT en Dell (EMC) begrijpen het belang van een robuuste IT-infrastructuur en bieden gezamenlijk oplossingen die organisaties helpen om aan hun huidige en toekomstige IT-behoeften te voldoen. Met geavanceerde server- en opslagsystemen van Dell (EMC) en de expertise van Four IT in het ontwerpen, implementeren en beheren van complexe IT-omgevingen, kunnen klanten rekenen op betrouwbare en schaalbare infrastructuuroplossingen die hen in staat stellen om te groeien en te innoveren.

Digitale Transformatie en Innovatie

Digitale transformatie en innovatie zijn tegenwoordig van cruciaal belang voor organisaties om concurrerend te blijven in de snel evoluerende zakelijke omgeving. Four IT en Dell (EMC) bieden gezamenlijk oplossingen die organisaties helpen om digitale transformatie en innovatie te versnellen. Met de geavanceerde technologieën en oplossingen van Dell (EMC), zoals artificial intelligence (AI), machine learning, data-analyse en Internet of Things (IoT), kunnen organisaties nieuwe zakelijke kansen identificeren, processen optimaliseren en waardevolle inzichten genereren uit hun data. Four IT speelt een belangrijke rol in het begeleiden van klanten bij hun digitale transformatie-inspanningen, van strategieontwikkeling tot implementatie en beheer. Door de krachten te bundelen, kunnen Four IT en Dell (EMC) organisaties helpen om hun IT-omgeving te transformeren en te innoveren om concurrentievoordeel te behalen.

Beveiliging van Gegevens en Bedrijfscontinuïteit

In de huidige digitale wereld is de beveiliging van gegevens een topprioriteit voor organisaties. Four IT en Dell (EMC) begrijpen het belang van gegevensbeveiliging en bieden gezamenlijk oplossingen om bedrijfskritieke gegevens te beschermen tegen bedreigingen en om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Met de beveiligingsoplossingen van Dell (EMC), zoals firewalls, encryptie, identiteitsbeheer en beveiligingsanalyses, kunnen organisaties hun IT-omgeving beveiligen tegen interne en externe bedreigingen. Four IT zorgt voor de implementatie en het beheer van deze oplossingen, evenals voor de ontwikkeling van beveiligingsbeleid en bewustwordingsprogramma's voor medewerkers.

Security

Data is goud waard. Ga voor waterdichte beveiliging. High-end security solutions voor je servers, opslag en netwerk.

Lees meer

Intelligent Datacenter

Intelligence in uw datacenter. Four IT maakt het concreet.


Lees meer

Workplace

Alles voor de digitale werkplek van de toekomst
De laatste decennia is onze manier van werken ingrijpend veranderd. De digitale werkplek van de toekomst is high-tech, flexibel en eenvoudig. Met onze vertrouwde end-to-end aanpak leveren we totaaloplossingen voor de moderne werkplek: van endpoint devices tot software en diensten. Zo kies je voor totale ontzorging.

Kies voor kwaliteit
Four IT is gespecialiseerd in A-merken en is trots op de hoogste certificeringen 
die ze voor die partners behaalt.

Investeer in eenvoudig beheer
Met een gestandaardiseerde werkplek op basis van premium devices kies je voor eenvoudig beheer. Zo bespaar je tijd en middelen en kun je je focussen op de business. Naast geavanceerde devices leveren we ook software voor de werkplek van de toekomst. Van A-merken tot SaaS-oplossingen.Op zoek naar een totaaloplossing voor de moderne werkplek?Ga voor het totale plaatje
Naast geavanceerde hardware staat Four IT garant voor premium service. We laden devices op voorhand op, verzorgen de installatie en staan in voor het onderhoud. Zo kies je voor een premium service, van advies tot aftersales.

Mobility

Altijd en overal toegang tot de juiste data en apps
Hyperconnectiviteit heeft het bedrijfsleven veroverd. Met de opkomst van mobiel werken en BYOD krijgen mobiele devices een centrale plek op de werkvloer. Maar hoe verzeker je een naadloze connectiviteit?

Four IT levert mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Met devices op maat van iedere medewerker kies je voor meer productiviteit, gegarandeerd.

Topkwaliteit op enterprise-niveau
Als gecertificeerde leverancier van alle A-merken levert Four IT betrouwbare technologie voor de moderne werkplek. Met geavanceerde endpoint devices op maat, zet je efficiënt in op een naadloze connectiviteit.

Road warrior of flex desk?
Kies voor elke functie het juiste device! De notebooks, tablets en mobiele telefoons in ons assortiment sluiten aan bij de behoeften van iedere medewerker.


Server

Maak van IT een business enabler
In de digitale economie wordt IT steeds belangrijker. Over alle sectoren heen ontwikkelen organisaties verschillende applicaties die hen helpen om het contact met klanten, leveranciers en werknemers te stroomlijnen. Zo heeft de gemiddelde onderneming van vandaag 464 aangepaste applicaties in gebruik. En centraal daarin staat compute. Bij het aanbieden van applicaties is de rol van servers cruciaal.

Kies voor een totaaloplossing

Servers maken deel uit van het grotere geheel van de IT-omgeving. Bij de keuze van een nieuwe serveroplossing houdt Four IT steeds rekening met de andere componenten van uw infrastructuur. Op die manier kiest u voor een totaaloplossing die bijdraagt aan de realisatie van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Geen producten, wel oplossingen

Four IT levert niet enkel hardware. We zorgen ook voor de implementatie en het beheer van de omgeving. Wij analyseren de huidige omgeving, kijken naar de ontwikkelingen bij leveranciers en houden rekening met jouw toekomstplannen.

Levering, garantie en beheer inbegrepen
Omdat duurzaamheid voor ons belangrijk is, bieden we garantiepakketten, beheeroplossingen en onderhoudscontracten aan op maat van jouw behoeften. Je beslist zelf hoeveel jaar garantie je wenst en van welke services je gebruik wilt maken. Zo komt je niet voor vervelende verrassingen te staan.Neem contact op met een expert.Storage

Met de juiste infrastructuur voor gegevensopslag zorg je ervoor dat je applicaties en gegevens altijd toegankelijk zijn. Bij storingen wil je gewoon weer snel kunnen doorwerken. En je klanten en medewerkers ook! Four IT biedt flexibele en schaalbare opslagoplossingen die meegroeien met jouw organisatie.

Opslag ter plaatse, in de cloud of hybride opslag
Vanwege de snelle ontwikkelingen wat gegevensopslag betreft is het zeer belangrijk om goed te bepalen wat voor jou de beste oplossing is. Four IT werkt samen met toonaangevende leveranciers. Daardoor is onze kennis altijd up-to-date en zitten we dicht bij de bron. Dat stelt ons in staat om helder aan te geven wat de opties zijn en welke investeringen die met zich meebrengen. Prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en verlaging van de kosten staan daarbij centraal.


Geconvergeerde systemen: alles in een systeem
Four IT gelooft in geconvergeerde systemen. Daarin worden servers, netwerken en gegevensopslag samengevoegd in één systeem. Geconvergeerde systemen bieden schaalbaarheid, duidelijk inzicht in je IT-kosten en de mogelijkheid op die kosten te besparen. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Zoekt u een goede oplossing voor gegevensopslag?
Four IT informeert je graag persoonlijk over de mogelijkheden op het gebied van gegevensopslag. Vraag een gesprek aan met een van onze specialisten. Zij geven je deskundig advies over al onze oplossingen.

De voordelen van geconvergeerde systemen

 • Geïntegreerd systeem van servers, gegevensopslag, netwerk en ondersteuning
 • Eenvoudig te beheren en te onderhouden
 • Altijd zorgeloos werken
 • Volledige installatie door specialisten van Four IT
 • Meer mogelijkheden om te innoveren
 • Op maat gemaakt en kostenbesparend


Neem contact op met een expert.Networking

Altijd en overal verbonden, met een betrouwbaar en veilig netwerk
Met een innovatieve netwerkoplossing zorg je voor snel, betrouwbaar en veilig dataverkeer van je datacenter naar de eindgebruiker. Om dit verkeer vlekkeloos te laten verlopen, is een deskundige ICT-partner van groot belang. Four IT denkt mee met jouw wensen en eisen en vertaalt ze naar een helder plan van aanpak waarmee je de komende jaren verzekerd bent van een optimale omgeving.

Begin met een heldere aanpak
Op basis van een diepgaande analyse van je huidige IT stellen we een stappenplan op voor het netwerk. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent, nu en in de toekomst.

Vertrouw op duidelijke communicatie
Met een vast contactpersoon is het eenvoudig werken. Daarom biedt Four IT klanten altijd een single point of contact die het project nauwkeurig opvolgt en geïnformeerd blijft over alle ontwikkelingen.

De juiste partner voor de juiste oplossing
Four IT is gecertificeerd partner van alle A-merken voor netwerkinfrastructuren. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers als HPE, Cisco, Microsoft en Dell staan we in voor de juiste oplossing op basis van jouw behoeften.


Storage As A Service (STAAS)

Bij het inkopen, hosten en beheren van een opslagomgeving komt nogal wat kijken. Zelfs met de meest geavanceerde capaciteitsplanning is het moeilijk om te voorspellen wat je precies nodig heeft en op welk moment. Dat leidt vaak tot grote onverwachte uitgaven wanneer je daar niet op zit te wachten. Je betaalt alleen voor gebruikte opslag. Storage As A Service (STAAS) van Four IT biedt een schaalbaar cloudopslagplatform waarbij je alleen betaalt voor de opslag die je daadwerkelijk gebruikt. Voor opslag betaalt je per GB, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.


De voordelen van Storage As A Service van Four IT

 • Je betaalt op grond van je verbruik, kostenpieken worden vermeden
 • Een vaste prijs per GB, ongeacht de resterende contractduur
 • Beheer en ondersteuning inbegrepen
 • Gegarandeerde buffercapaciteit
 • Opslag in meerdere lagen mogelijk
 • Enterprise-technologie

Eigen active directory
Bij de Storage As A Service-oplossing van Four IT kun je kiezen voor je eigen op maat ingerichte Active Directory. De opslagcapaciteit is toegankelijk via een internetbrowser of een netwerkschijf op het bureaublad van de eindgebruiker.

Security

Uw data is goud waard.
Ga voor waterdichte beveiliging. High-end security solutions voor je servers, opslag en netwerk.

Datasecurity is vandaag belangrijker dan ooit. Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en ook de frequentie ervan neemt toe. Tegelijk beschik je over een massa gevoelige gegevens of patenten die je gewoon móét beschermen. Om jouw hele omgeving zo goed mogelijk te beveiligen, ontwerpt Four IT totaaloplossingen op basis van de meest geavanceerde hardware, software en tools.

Waterdichte security, van je servers tot netwerk; dataveiligheid omvat vandaag je gehele IT-omgeving. Slechts één klein gaatje in de beveiliging kan verregaande gevolgen hebben voor jouw organisatie. Security moet waterdicht zijn, van servers tot netwerk. Maar wat zijn de componenten van een high-security IT-omgeving?

Opslagsecurity

Met redundante opslagsystemen, back-up en recovery is uw dataomgeving veiliger dan ooit.

Netwerksecurity

Kies voor een “zero-tolerance”-beleid in uw netwerk met access control en policy management tools.

Serversecurity

Next-gen firmware- en softwaresecurity garanderen serverbeveiliging van het hoogste niveau.

Oude hardware vervangen?
Wis eerst je gevoelige gegevens! Samen met Four IT zorg je ervoor dat jouw gevoelige gegevens nooit in de verkeerde handen terechtkomen. De krachtige data erasure software van Blancco wist al je data van oude hardware.

Intelligent Datacenter

“Intelligence in uw datacenter; Four IT maakt het concreet.”
De dataexplosie staat aan de basis van de AI-revolutie. Terwijl deep learning en supersnelle processoren legacy IT vervangen, heb je een datacenter-oplossing nodig die IT-beheer drastisch vereenvoudigt en de business vooruithelpt. Hoog tijd voor meer Intelligence in jouw datacenter.

Met Intelligence is IT-beheer zo gepiept
Helemaal klaar met operationele IT-zorgen? Een datacenteroplossing op basis van artificial intelligence en machine learning verlegt de grenzen van het mogelijke. Met autonome probleemoplossing en automatische resourceplanning is IT-beheer zo gepiept.

Bij Four IT zijn we niet onder de indruk van hypes. We leveren échte oplossingen gebaseerd op échte resultaten. Want dat werkt.


Geen luGeen luchtkastelen, wel échte oplossingen

Autonome probleemoplossing
Helder overzicht
Automatische resourceplanning

Schakel een versnelling hoger met uw business
Ook jouw business schakelt met Intelligent Datacenter een versnelling hoger. Het dataplatform van Four IT vormt een schaalbare omgeving voor je gegevens, terwijl de ingebouwde recommendation engine zorgt voor meer kostenefficiëntie.

Schaalbare dataomgeving
Kostenoptimalisatie
ROI gegarandeerd


Neem contact op met een expert.Services

Four IT levert en onderhoudt de IT-productiviteitsmiddelen van jouw organisatie en medewerkers. Onder deze Managed Services vallen security, beheer, helpdesk, monitoring en Professional Services. Voor meer informatie volg je de knop hieronder.

Lees Meer

 

Cloud

In de versnelling naar ‘everything-as-a-service’ zetten steeds meer organisaties de stap naar de cloud. Clouddiensten banen zich een weg naar maximale flexibiliteit, kostenefficiëntie, beschikbaarheid en eenvoud. Zo lig je niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

Lees Meer